0
Kurv: 0,00 DKK
Indtast din søgning
 
Fragt fra 39 DKK Fri fragt over 399 DKK
Kundeservice info@lillefidus.dk
1-3 dages levering PostNord el. GLS
Stort udvalg Mange kendte mærker
Vilkår

Virkesomhedsoplysninger:
LilleSpirrevip ApS 
CVR-nummer: 39255561
Etableringsår: 2018
Adresse: Rhodesiavej 49, 2770 Kastrup

Telefonnummer: 22960441
Officiel e-mail adresse: info@lillefidus.dk
Officel web-adresse: www.lillespirrevip.dk


Persondatapolitik

Cookies:

Der benyttes ikke cookies, De registrerede oplysninger opbevares i 5 år. Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden.
 
Logstatistik: 
Logstatistik bruges på www.lillespirrevip.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
På www.lillespirrevip.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos Lillespirrevip.dk og opbevares af DanDomain.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Det gøres på følgende måde: Alle personlige oplysninger krypteres hos DanDomain.

Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgende måde: Kontakt DanDomain for oplysninger om dette. www.dandomain.dk

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Lillespirrevip.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen
og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Lillespirrevip.dk via e-mail: info@lillefidus.dk.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.Lillespirrevip.dk 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og lillespirrevip.dk 

Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Lillespirrevip.dk 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Lillespirrevip' side, er denne af vejledende art. 

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra Lillespirrevip.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord el. GLS. Leveringstid 1-3 dage.   
Gratis fragt ved køb over 399 DKK.
Levering til selvvalgt PostNord pakkeshop, forsendelses gebyr 39 DKK
Levering til privatadresse PostNord, forsendelses gebyr 54 DKK
Levering til selvvalgt GLS pakkeshop, forsendelses gebyr 39 DKK
Levering til privatadresse GLS, forsendelses gebyr 54 DKK

Risikoen for varer købt af Lillespirrevip.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Lillespirrevip.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Lillespirrevip.dk på info@lillefidus.dk
 

Salg til lande udenfor Danmark. Lillespirrevip har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra Lillespirrevip.dk. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.


Pris og betaling I denne butik:
Du kan bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa/electron, MasterCard, Maestro, og Mobilpay. Alle priser i Lillespirrevip.dk - på web-adressen http://www.lillespirrevip.dk  - er inkl. 25% moms
Pengene vil blive trukket på dit kort, på det tidspunkt order afsendes fra vores lager
 
Fortrydelsesret: 
Lillespirrevip.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
JULEGAVER byttes helt frem til 31-01-20xx

Fortrydelsesretten er kun gældende, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
 
Det er dig som kunde, der hæfter for den vare der returneres og samtidig hæfter for eventuelle skader og bortkomst under fragten. Lillespirrevip.dk anbefaler derfor, at eventuelle returvarer sendes retur som pakke, da den således kan spores indtil den leveret hos lillespirrevip.dk.

Inden returneringen bedes der sendes en mail til info@lillefidus.dk indeholdende: 

Hvilken varer man ønsker skal retuneres
Ordrenummer på ordren vareren skal retuneres fra
Evt. begrundelse for retunering
 
Varen skal sendes til: 
LilleSpirrevip Aps
Rhodesiavej 49
2770 Kastrup


Reklamationesret:
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Lillespirrevip.dk har stillet dig i udsigt.
De to års reklamationsret gælder ikke ved specialfremstillet varer, f.eks. med specielle mål eller indgraveret navn.
Der skal ved reklamationer altid reklameres inden for rimelig tid, hvilket er inden for 2 måneder efter man har konstateret fejl eller mangler. En eventuel relamation skal ske på mail: info@lillefidus.dk

 
 
Oplysning om klagemuligheder:
En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk . EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her -  Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@lillefidus.dk